05.10.2020
Renato Usatii da asigurari ca in turul II nu-l va vota pe Igor Dodon: "Numai daca sa mor si sa-mi ia la morga mana si cineva sa scrie si sa spuna ca Usatii a semnat declaratia ca-l sustine pe Dodon inca cand era viu" - VIDEO

Renato Usatii da asigurari ca in al doilea tur nu-l va vota pe Igor Dodon. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii In PROfunzime.

Intrebat de expertul Stefan Glogor ce trebuie sa se intample, in cazul in care nu trece in turul II, ca sa-l voteze pe Igor Dodon, Renato Usatii spune ca: "Eu am spus clar ca Dodon astazi ne-a facut cunoscuti in toata lumea datorita unul "kuliok" botit. Ce poate sa se intample?! Numai daca sa mor si sa-mi ia la morga mana si cineva sa scrie si sa spuna ca Usatii a semnat declaratia ca-l sustine pe Dodon inca cand era viu." 

Totodata, Renato Usatii spune ca, potrivit sondajelor, va fi pe locul 3 la alegerile prezidentiale. 

Renato USATII, LIDERUL PARTIDULUI NOSTRU: "Muncesc mult ca sa ajung in turul II si sper sa votez pentru mine in turul II."

Candidatul la prezidentiale, Renato Usatii, spune ca la moment Vlad Plahotniuc se afla in Istanbul. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii In PROfunzime.

Intrebat de ce anume el a anuntat ca Vlad Plahotniuc se afla in Turcia, Renato Usatii spune ca autoritatile de la noi nu stiau unde se afla fostul lider PD.

Renato USATII, LIDERUL PARTIDULUI NOSTRU: "Problema nu e de la cine ati aflat. Institutiile statului nu cunosteau unde se afla fostul lider PD. "

Lorena BOGZA: "Unde este Plahotniuc?"

Renato USATII, LIDERUL PARTIDULUI NOSTRU: "Asta tine de o colaborare cu politia din mai multe state si nu va pot spune. Dupa ultimele informarii, se afla inca in Istanbul. Va promit ca Plahotniuc va fi legat si va fi adus acasa."

Lorena BOGZA: "Il aduceti dvs?"

Renato USATII, LIDERUL PARTIDULUI NOSTRU: "El e maruntel, eu il iau in bagajul de mana."

Articole din aceeasi categorie