13.10.2020
Reactia Violetei Ivanov, intrebata cum trebuie pedepsit traseismul politic, dar si daca va migra de la Partidul SOR - VIDEO

Fiind intrebata de catre expertul Stefan Gligor daca in timp va migra si de la Partidul SOR, Violeta Ivanov a refuzat sa ofere un raspuns, iar despre faptul ca se zvoneste ca ar incerca sa convinga structurile locale sa-l sustina pe Igor Dodon, Ivanov i-a spus expertului ca este o dezinformat.  Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii InPROfunzime.

Stefan GLIGOR, ANALIST POLITIC: "Sursele mele spun ca dumneavoastra convingeti structurile locale sa il sustina pe Igor Dodon. Este adevarat sau nu?"

Violeta IVANOV, CANDIDAT LA ALEGERILE PREZIDENTIALE DIN PARTEA PARTIDULUI SOR: "De ce eu ar trebui sa fac lucrul acesta. Sunteti dezinformat. M-am lansat in campanie nu pentru a bifa participarea, dar luand in considerare experienta mea, avand in vedere ca alaturi de mine este o echipa, va spun ca eu nu m-am lansat pentru a participa, dar pentru a invinge. Desigur ca nu este adevarat."

Intrebata cui ii va acorda votul daca in turul doi al alegerilor iese Maia Sandu si Igor Dodon, Violeta Ivanov spune ca nu crede in aceste sondaje si este ferm convinsa ca ea va iesi in turul doi.

Iar la intrebarea analistului politic Stefan Gligor, despre cum trebuie sa fie pedepsit traseismul politic, aceasta a refuzat sa raspunda.

Articole din aceeasi categorie