12.10.2020
Reactia Maiei Sandu, dupa ce Andrei Nastase a acuzat-o ca i-a daruit lui Igor Dodon puterea in 2019: "Plahotniuc l-a ajutat"

Maia Sandu neaga acuzatiile lui Andrei Nastase, precum ca i-ar fi daruit lui Igor Dodon puterea in 2019. Lidera PAS spune ca Vlad Plahotniuc a fost cel care l-a ajutat pe Igor Dodon. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii In PROfunzime. 

Lorena BOGZA: Andrei Nastase a spus ca i-ati daruit puterea in 2019 lui Igor Dodon?

Maia SANDU, CANDIDAT PAS: "Domnul Nastase stie cum a ajuns Igor Dodon presedinte. Domnul Nastase spunea ca noi impreuna am castigat alegerile in 2016. Plahotniuc l-a ajutat pe Igor Dodon sa ajunga in functie. Igor Dodon a vrut sa scape de noi, pentru ca din cauza noastra nu a putut sa-si realizeze schemele de coruptie." 

Astazi, in cadrul emisiunii In Profunzime, Andrei Nastase a spus ca Igor Dodon isi organizeaza propriile alegeri, dupa ce in 2019 puterea i-a fost daruita. Intrebat de catre cine, liderul Platformei DA a refuzat sa ofere un raspuns clar.

Andrei NASTASE, CANDIDAT PLATFORMA DA:"O chestiune importanta sunt putinele sectii de vot in diaspora occidentala. Iata ca ceea ce si-a dorit Dodon a obtinut fara sa faca prea mult efort, pentru ca puterea i-a fost daruita in 2019, altfel spus, in acest an, Igor Dodon isi va organiza propriile alegeri".

Lorena BOGZA: "Puterea daruita de Maia Sandu?"

Andrei NASTASE, CANDIDAT PLATFORMA DA:"Nu m-as intoarce in trecut. Suntem in campania electorala, ceea ce am hotarat eu sa spun, am spus. PPDA a avut o cu totul alta abordare. Noi nu am preluat puterea, ca sa o daruim lui Igor Dodon."

Articole din aceeasi categorie