06.05.2022
Reactia lui Pavel Filip, in urma perchezitiilor la domiciliul lui: „Sunt sigur de nevinovatia mea si voi demonstra acest lucru”

Fostul premier, Pavel Filip, susine ca este envinovat si va demonstra acest lucru. Asta, dupa ce in aceasta dimineata, procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalitatii Organizate si Cauze Speciale au descins cu perchezitii la domiciliul acestuia. 

„In activitatea mea la Guvern m-am condus mereu de interesul tarii si al cetatenilor si am muncit pentru o Moldova mai buna. Sunt sigur de nevinovatia mea si voi demonstra acest lucru. Voi colabora cu ancheta, am fost si sunt mereu la dispozitia autoritatilor pentru a explica orice situatie”, a scris Filip pe facebook. 

Fostul premier este cercetat in cadrul cauzei penale pornite pe faptul tentativei de deposedare a Republicii Moldova, de bunul imobil sub forma de sediul Consulatului Republicii Moldova, orasul Odessa.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Articole din aceeasi categorie