21.05.2020
Reactia lui Iurie Renita, dupa ce Igor Dodon l-a acuzat ca ar fi o unealta a lui Plahotniuc: "Dodon a demonstrat ca este o conserva ruseasca. Eu imi doresc ca Dodon impreuna cu Plahotniuc si Iaralov sa stea intr-o camera de penitenciar"

Dupa ce deputatul PPDA, Iurie Renita, a postat pe retelele de socializare un nou filmulet in care Igor Dodon ar fi primit din partea lui Vladimir Plahotniuc o punga, in care se presupune ca ar fi bani pentru finantarea PSRM, seful statului l-a acuzat ca este o unealta a lui Plahotniuc. Deputatul PPDA a venit cu o replica catre seful statului, spunand ca aceste acuzatii sunt niste aberatii. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii InPROfunzime.

LORENA BOGZA, PEZENTATOARE PROT TV: "Dodon spune ca aceste imagini sunt trucate si v-a numit instrument a lui Plahotniuc. Spune ca aceste imagini nu corespund adevarului.”

"A devenit clar ca Renita a fost o conserva oligarhica, infiltrata in blocul ACUM, care mai intai a lovit in integritatea blocului, iar acum face alte sarcini pentru oligarhi”, a mentionat Igor Dodon.

Iurie RENITA, DEPUTAT PPDA: "Este in stilul traditional a lui Dodon si nu ma impresioneaza chiar de loc.

Ce pot sa va spun cu certitudine si nu doar eu, dar Dodon a demonstarat ca este o conserva ruseasca, ca el reprezinta de fapt interesele Federatiei Ruse in Republica Moldova si compromite RM.

Eu imi doresc foarte mult si cred ca si majoritatea cetatenilor ca Dodon impreuna cu Plahotniuc si cu Iaralov, dar si cu altii, sa stea intr-o camera de penitenciar.

Nu fac nicio diferenta intre Dodon si Plahotniuc, sunt acelasi plan mafiot promovat Dodon de catre Plahotniuc.

De aceea, suspiciunea ca as avea relatii sunt niste aberatii disperate a unor persoane care s-au simtit cu musca pe caciula, dar nu aceasta a fost scopul meu. Scopul meu a fost de a scoate la lumina un caz de rezonanta maxima, sociala si politica, iar procuratura sa se pronunte.

Citeste si : Ultima ora. Imagini noi in care apar Igor Dodon si Vlad Plahotniuc. Presedintele primeste o punga, in care ar fi bani, de la fostul lider PD - VIDEO


Articole din aceeasi categorie