24.02.2020
Reactia lui Grigore Repesciuc, dupa ce Pavel Filip a spus ca democratii din Causeni i-au cerut deputatului sa-si depuna mandatul de parlamentar dupa ce a decis sa plece din PD
Grigore Repesciuc a venit cu o reactie, dupa ce Pavel Filip a spus ca democratii din Causeni i-au cerut deputatului sa-si depuna mandatul de parlamentar dupa ce a decis sa plece din PD.

Grigore REPESCIUC, FOST DEMOCRAT: "Multumesc oamenilor din Drochia pentru incredere. Am facut echipa si vom continua sa facem echipa, raman dedicat cetatenilor.

Cu siguranta, domnul Filip nu cunoaste faptul ca atunci cand am venit la Drochia (2012) am gasit o organizatie fragmentata, pe care prin multa munca am reconstruit-o si consolidat-o, asa cum a gasit-o dumnealui in cadrul ultimelor sale vizite.

Impreuna am adus rezultate frumoase si cu voturi in crestere pentru PDM, fapt pentru care le exprim o data in plus recunostinta.

Multumesc in context tuturor colegilor, prietenilor din circumscriptie care mi-au fost alaturi, precum si alegatorilor pentru increderea acordata.

In cadrul ultimei sedinte cu colegii din echipa OT Drochia PDM mi-am expus pozitia si motivele cu referire la plecarea mea din PDM, din partidul in care nu ma mai regasesc si care din pacate promoveaza alte valori si interese decat cele pe care le declara. PRO MOLDOVA este ceea ce Drochia si tara are nevoie: convingere si caracter.

Schimbarea inseamna sa iesi din zona de confort, insa politica este arta posibilului si a compromisului, de aceea am ferma convingere ca, oamenii vor face alegerea corecta, pornind de la crezul lor, idei si dorinta de a construi un stat modern si european la noi acasa. Impreuna vom face sa fie tara si Drochia bine."

Ieri, Pavel Filip a spus ca oamenii din Drochia regreta ca au muncit ca sa-l faca deputat pe Grigore repesciuc si spun ca nu-i mai reprezinta, de aceea au aprobat o declaratie prin care ii cer sa plece din parlament.

Acum patru zile, sase deputati democrati, printre care si Grigore Repesciuc, au anuntat ca pleaca din Partidul Democrat si ca formeaza grupul parlamentar „Pro Moldova”.

Articole din aceeasi categorie