16.10.2019
Profil electoral: Lilia Ranogaet, candidata PNL la functia de primar al municipiului Chisinau - Anticoruptie.md
Femeia de afaceri Lilia Ranogaet este candidata Partidului National Liberal la sefia primariei Capitalei, scrie anticoruptie.md

Lilia Ranogaet este proprietara si directoarea unei fabrici de confectii care numara peste 400 de angajati, Portavita SRL. Este autoarea si proprietara brandului de haine Amarena Secret, lansat in 2016. Lilia Ranogaet mai detine in proprietate si un birou de pompe funebre, Parastas SRL, cu o serie de magazine specializate.

Ranogaet sustine ca scopul pentru care candideaza la acest post este „de a face ordine in Chisinau, nu de a face politica”. Nu exista informatii despre implicarea anterioara a candidatei in politica.

Potrivit declaratiei de avere pentru ultimii doi ani, depuse la CEC, Lilia Ranogaet a obtinut in perioada anilor 2017-2018 venituri salariale de 220 de mii de lei de la SRL Portavita. In acelasi timp, Ranogaet a avut venituri de 12 milioane 381 de mii de lei din chirii si dividende de la Portavita.

Candidata a mai raportat un apartament de 94,7 metri patrati, o vila de 217 metri patrati si o masina de teren, procurata in 2015 cu zece mii de euro.

Sursa: anticoruptie.md

Articole din aceeasi categorie