28.10.2020
Problema Transnistriei se va rezolva imediat dupa unirea Moldovei cu Roamania, spune Octavian Ticu. In cat timp se va face unirea si care este procesul de rezolvare a problemei Transnistrene

Candidatul la alegerile prezidentiale din partea PUN, Octavian Ticu, mentioneaza ca problema Transnistriei nu este de competenta Republicii Moldova, iar imediat dupa unirea cu Romania, aceasta va fi rezolvata de diplomatia romaneasca. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii "Eu vreau sa fiu presedinte".

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE PRO TV: "In cat timp dupa, parerea voastra, se poate face unirea pentru care militati?"

Octavian TICU, CANDIDATUL LA PREZIDENTIALE DIN PARTEA PUN: "Ca timp, imediat. Cu aceste trei angajamente pe care le-am asumat, in conditiile in care PUN este la guvernare intr-un mandat de parlament."

Ce tine de problema Transnistriei, Ticu spune ca...

"Transnistria nu este de competenta Republicii Moldova si potentialul acesteia. Noi nu avem resurse militare politice, diplomatice pentru a discuta cu Federatia Rusa. Integram Republica Moldova si dupa asta dosarul Transnistrean va fi rezolvat de catre diplomatia Romaneasca", mentioneaza Octavian Ticu.

Articole din aceeasi categorie