09.09.2019
PRO TV CHISINAU – ALATURI DE PRIETENI! ION GUSTIUC, DIRECTOR JUST CONSULT: „PRO TV NE REPREZINTA!”
La 20 de ani de la lansarea postului tau de televiziune, PRO TV Chisinau, cei mai fideli parteneri ne-au fost aproape.

„Clinica ADLER MEDICAL este bucurooasa sa fie in aceasta zi alaturi de PRO TV Chisinau si sa sarbatorim impreuna 20 de ani de activitate.”, ne-a spus Mariana Le Neal, directorul clinicii.

Compania JUST CONSULT ne impartaseste valorile, iar parteneriatul nostru dureaza si devine mai strans. „PRO TV ne reprezinta, sa fim liberi in gandire. In cadrul cetateniei romane, facem acea asistenta juridica independenta, fara a fi influentati de anumiti factori externi. Prin asta suntem mai aproape.”, declara Ion Gustiuc, Director Just Consult.

Datorita lor, moldovencele stralucesc la propriu. Bijuteriile Lion's Jewellery au cucerit publicul de acasa, iar povestea lor a inceput odata cu cea a PRO TV - ului. 

Tatiana Popa, reprezentant Lion’s Jewellery: „Dupa 20 de ani, am crescut. Ne straduim sa facem bijuterii de calitate inalte, cu tehnologii de ultima generatie. Veniti la noi, modelele va vor incanta.”


2019 este un an aniversar si pentru EXIMBANK. Compania se mandreste cu realizari importante.

Vitalie Bucataru, prim-vicedirector general EXIMBANK: „Anul acesta marcam 25 de ani de activitate. La fel ca si PRO TV, suntem mandri ca avem origini europene. Avem politici si standarde de cea mai inalta calitate.”

ADLER MEDICAL vine in acest an cu o noutate pe piata. „Ne bucuram sa anuntam lansarea unui nou dispozitiv medical in Moldova. Va indemn sa urmariti PRO TV, unde noi vom reveni cu noi informatii.”, a conchis Mariana Le Neal.

*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie