13.03.2020
Primul parlamentar roman infectat cu coronavirus. Presedintele PNL Constanta a intrat in autoizolare

Un parlamentar roman s-ar fi infectat cu coronavirus dupa ce a participat la o reuniune internationala.

Potrivit corespondentului Digi24, Carla Tanasie, parlamentarul nu ar mai fi intrat in contact cu nicio persoana dupa intoarcerea in tara.

Parlamentarul a calatorit intr-o tara in care sunt mai multe cazuri de infectare. Intors in tara, a intrat in autoizolare si nu s-a mai intors la serviciu.

Bogdan Hutuca, presedintele PNL Constanta, a declarat pentru Ordinea.ro ca senatorul Vergil Chitac testul a iesit pozitiv.

„Da, va confirm informatia. Senatorul Chitac a facut testul pentru coronavirus, asa cum deja stiti si rezultatul a iesit pozitiv. Atat pentru el, cat si pentru sotie. Din momentul in care am aflat, am decis sa ma autoizolez si eu deoarece ultima data cand m-am intalnit cu domnul senator a fost luni, saptamana aceasta. Am plecat, ieri, spre Parlament si in momentul cand voiam sa intru in cladire am primit vestea ca domnul Chitac s-a testat pentru coronavirus. Mi-am sunat seful de la partid si l-am informat despre situatia si am plecat spre casa. De atunci, m-am autoizolat si astep rezultatul testului”, a declarat Bogdan Hutuca pentru sursa citata.

Sursa: digi24.ro 

Articole din aceeasi categorie