21.05.2021
Prima reactie PAS despre cazul in care Nata Albot ar fi fost prinsa cu droguri la vama acum patru ani: "Este un exemplu de campanie murdara marca Plahotniuc - Dodon"

Liderul interimar PAS, Igor Grosu, a venit cu o prima reactie in cadrul emisiunii InPROfunzime privind scandalul creat intre Nata Albot si Gheorghe Cavcaliuc. Grosu spune ca declaratiile liderului PACE, privind faptul ca Nata Albot ar fi fost prinsa la aeroport cu droguri, reprezinta o campanie murdara creata de Plahotniuc si Dodon impotriva PAS.

Liderul interimr PAS amentionat ca Nata Albot nu va fi exclusa din lista:

Igor GROSU, DEPUTAT PAS: "Este un exemplu de campanie murdara marca Plahotniuc - Dodon. Cred ca in timpul cel mai apropiat Nata Albot va veni cu o reactie si va prezenta argumentele ei. Vedem niste piloni pe care Dodon le scoate in campanie. Nu poate fi exclusa din lista PAS, pentru ca apreciem contributia dumneaiei. Un lucru este cert, la adresa Natei Albot se vede ca Dodon si Plahotniuc au o frica de diaspora. Este o problema grava pentru ei. Noi intelegem bina ca este o campanie de denigrare. Ei vor continua in aceeasi manera, deoarece nu au ce propune. Acest atac a fost proiectat pe fundalul doamnei presedinte in Germania si au recurs la instrumentul vechi al lui Dodon si Plahotniuc."

Ion Tabara si Valentia Ursu au avut aceeasi parere referitor la acest caz.

Ion TABARTA, EXPERT IDIS VIITORUL: "Cele mai controversate acum sunt discutiile legate de Nata Albot, se vede cum se incearca sa identifice mai multe pete negre in trecutul acestei persoane. Cum a reactionat MAI se vede ca va face jocul socialistilor. Se vede ca e un atac impotriva PAS-ului."

Valentina URSU, ZIARISTA RADIO EUROPA LIBERA: "Asteptam ca Nata Albot sa vina cu o reactie ca sa nu se interpreteze acest caz. Lumea trebuie sa stie informatia din prima sursa."

Ieri, Gheorghe Cavcaliuc a acuzat-o pe Nata Albot, care candideaza la functia de deputat pe listele PAS, ca ar fi fost prinsa cu droguri la vama acum patru ani. Un document publicat pe internet si confirmat de Ministerul de Interne arata ca Albot avea asupra sa mai putin de un gram de marihuana. Oamenii legii nu ne-au spus daca ea a fost sanctionata. Nata Albot nu a raspuns la apelurile noastre. 

Articole din aceeasi categorie