16.11.2020
Prima reactie de la Bucuresti. Ce mesaj i-a transmis Maiei Sandu un deputat roman: "Victoria Maiei Sandu este un prim pas mare spre eliberarea RM de saracie, coruptie, mafie si oligarhie"

Prima reactie de la Bucuresti, dupa ce au fost anuntate alegerile prezidentiale. Deputatul roman Matei Dobrovie a venit cu un mesaj de felicitare pentru Maia Sandu. Oficialul se arata sigur ca victoria candidatei PAS este un prim pas mare spre eliberarea Republicii Moldova de saracie, coruptie, mafie si oligarhie.

Matei DOBROVIE, DEPUTAT ROMAN: "Felicitari Maia Sandu! Felicitari diasporei moldovene care a dat o lectie exemplara lui Igor Dodon! In ciuda faptului ca au fost adusi masiv oameni din stanga Nistrului, platiti sau amenintati, ca sa voteze cu Dodon, moldovenii alungati de coruptie si saracie din propria tara au facut diferenta. Ei au demonstrat ca sunt foarte constienti de realitatile de acasa si foarte dornici sa faca o schimbare in bine. Prin mobilizarea masiva la vot au dovedit ca le pasa si ca-si iubesc tara. Nu e deloc putin lucru.

Victoria Maiei Sandu este un prim pas mare spre eliberarea R.Moldova de saracie, coruptie endemica, mafie si oligarhie. Ea are credibilitatea externa si poate scoate tara din izolare. Pe termen mediu, pentru ca schimbarea sa poata merge pana la capat este nevoie insa si de inlaturarea guvernului PSRM si de alegeri anticipate care sa duca la un Parlament nou, mai curat si mai legitim, cu o majoritate reformista si pro-europeana care sa faca ce s-a agreat cu UE prin Acordul de Asociere si ce-si doresc cetatenii."

Articole din aceeasi categorie