06.05.2022
Prim-ministrul, intr-o vizita de lucru in UTA Gagauzia: „Voi merge la centrul de refugiat, apoi la centrul de recuperare pentru copii din orasul Ceadir-Lunga”

Astazi, prim-ministrul Republicii Moldova, Natalia Gavrilita, pleaca intr-o vizita de lucru in UTA Gagauzia. Aceasta va merge la centrul de refugiat, apoi la centrul de recuperare pentru copii din orasul Ceadir-Lunga. Despre asta, Gavrilita a anuntat pe pagina sa de facebook. 

„Ma voi deplasa apoi la Centrul pentru reabilitarea supravietuitoarelor violentei in baza de gen din UTA Gagauzia. Centrul ofera servicii sociale, consultatii si cazare pentru femei si copii, iar la moment gazduieste si refugiati. Ulterior, voi vizita Centrul de recuperare pentru copii din orasul Ceadir-Lunga, specializat in tratamentul copiilor cu boli respiratorii, cele ale aparatului locomotor si ale sistemului nervos”, anunta prim-ministrul. 

Gavrilita a mai mentionat ca la finalul vizitei, va participa la evenimentul Hederlez  - o sarbatoare traditionala, marcata de locuitorii UTA Gagauzia.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Articole din aceeasi categorie