06.05.2021
Presedintele Maia Sandu se vaccineaza maine cu AstraZeneca

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, isi va administra maine, prima doza de vaccin AstraZeneca, impotriva Covid-19.

Potrivit Presedintiei, Maia Sandu, isi va administra maine, 7 mai, prima doza de vaccin AstraZeneca, impotriva Covid-19. Evenimentul va avea loc la ora 9.00, la sediul Policlinicii de Stat.

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu,  a declarat anterior ca inca nu s-a vaccinat impotriva coronavirusului si ca se va imuniza in Moldova cu AstraZeneca. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii InPROfunzime.

Maia SANDU, PRESEDINTELE RM: "Eu personal o sa ma vaccinez cu AstraZeneca, nu m-am vaccinat inca. In momentul cand o sa se inceapa vaccinarea pentru toata lumea o sa ma vaccinez, chiar daca sunt eligibila acum conform planului Ministerului Sanatatii. Solicit Ministerului Sanatatii  sa deschida procesul de vaccinare pentru toti, sa porneasca acea platfoma de vaccinare ca toata lumea sa se poata programa pentru imunizare. Pentru ca sa nu mai aveam acea problema cu lipsa vaccinurilor, in urmatoarele zile o sa incheiem negocierile si vom primi cantitati suficiente de vaccin. Speram sa vina sa se vaccineze cat mai multi oameni pana la alegeri."

Articole din aceeasi categorie