09.07.2020
PPDA va semna motiunea de cenzura impotriva guvernului Chicu, dar nu in urmatoarele 72 de ore. Declaratiile facute de Alexandru Slusari

PPDA a anuntat ca va semna o motiunea de cenzura impotriva guvernului Chicu, cel mai probabil, saptaman viitoare, si nu in urmatorele 72 de ore. Declaratiile au fost facute de deputatul PPDA, Alexandru Slusari.

Alexandru SLUSARI, DEPUTATA PPDA: "Am asistat la un spectacol de prost gust. La asumarea rusinii din partea guvernului Dodon. Asumarea guvernarii a avut loc in fata majoritatii parlamentare.

Totodata, Slusari s-a adresat pensionarilor, agricultorilor si medicilor spunandu-le ca nu vor primi bani dupa ce au avut de suferit in urma pandemiei:"Dupa aceasta asumare stimati medici ati pierdut posibilitatea sa fie majorat salariul pana la 1 august. Dragi agricultori, guvernul a renuntat sa vina cu ajutor nu va fi creat fondul de cumpararea semintelor de grau. Dragi pensionari, in loc de 900 de lei, s-a decis 700 de lei. Nu este indicata data, n-a fost pezentat proiectul de lege".

In urma acestei asumari a avut de pierdut nu doar parlamentarismul. Ceilalti deputati din opozitie, noi care am pornit procesul de demitere a guvernului.

Ideea noastra este ca nu mai putem juca. Noi trebuie sa acceleram procesul de demitere al acestui guvern.

Nu in aceste 72 de ore, noi cei din PPDA, saptamana viitoare dupa ce vom face sedinta biroului politic, vom semna motiunea de cenzura si vom propune celor de la PAS sa faca acealsi lucru".

Articole din aceeasi categorie