25.11.2020
Platforma parlamentara "Pentru Moldova" propune un proiect de lege prin care urmasii medicilor decedati de Covid-19 sa primeasca o indemnizatie unica de 100 mii lei - VIDEO

O indemnizatie unica de 100 000 lei pentru urmasii cadrelor medicale decedate de Covid-19. Cu un proiect de lege in acest sens a venit Platforma parlamentara "Pentru Moldova".

Ruxanda GLAVAN, DEPUTAT PLATFORMA PARLAMENTARA "PENTRU MOLDOVA": "Subiectul protectiei cadrelor medicale, ale indemnizatiilor si salariilor au revenit sus pe agenda politicienilor. Noi nu vom permite ca acest guvern sa renunte la plata indemnizatiilor de 16 mii lei si vom insista ca in toate proiectele de politici aceasta indemnizatie sa fie permanentizata. Astazi, in cadrul sedintei Comisiei protectie sociala, sanatate si familie a fost votat un proiect de lege care consta in acordarea unei indemnizatii de deces in suma de 100 mii lei urmasilor cadrelor medicale decedate de Covid-19."

Potrivit lui Glavan, proiectul a fost sustinut de sase membri din diferite fractiuni parlamentare si urmeaza a fi propus spre votare in sedinta Parlamentului.

Articole din aceeasi categorie