12.11.2020
Pe cine sustine Renato Usatii in al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Ce spune Maia Sandu: "Mesajul a fost foarte clar" - VIDEO

Candidata PAS la alegerile prezidentiale, Maia Sandu, a declarat in cadrul editiei speciale a emisiunii InPROfunzime ca desi Renato Usatii nu a indemnat public alegatorii ca sa o voteze pe ea in turul doi al alegerilor prezidentiale, candidata PAS spune ca acest lucru este foarte clar, intrucat Usatii si-a indemnat alegatorii sa voteze impotriva lui Igor Dodon.

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE PRO TV: "Cel care a ocupat locul trei, Usatii, am vazut ca l-a atacat dur pe Dodon in aceasta campanie, dar nu am vazut din partea lui un mesaj foarte clar catre sustinatorii sai de a va vota pe dumneavoastra. Stiu ca urma sa va intalniti, ati ajuns la o concluzie sau a ramas nicicum?"

Maia SANDU, CANDIDATA PAS LA ALEGERILE PREZIDENTIALE: "Domnul Usatii a facut un mesaj clar pentru alegatorii lui. Sa nu il sustina pe Igor Dodon.

Dumnealui alege cum sa transmita mesajul, dar mie mi se pare mesajul foarte clar. Altfel, am discutat asa cum am vorbit public de mai multe ori. Am discutat despre anuntarea declansarii alegerilor parlamentare anticipate si eu am reiterat angajamentul meu, pozitie pe care am facut-o publica cu mult inainte de aceste alegeri si noi cu totii stim motivele din care trebuie sa ajungem la alegeri parlamentare anticipate."

Anterior, Renato Usatii s-a intalnit cu Maia Sandu pentru a negocia si discuta despre turul doi al alegerilor prezidentiale, iar principalele probleme discutate, declara ei, au fost dizolvarea parlamentului si situatia din diaspora.

Articole din aceeasi categorie