09.07.2020
Pavel Filip il sustine pe Igor Dodon in declaratii: "Candu si Sor vor instabilitate in tara, iar Sandu si Nastase se pregatesc de prezidentiale"

Liderul PD, Pavel Filip, il sustine pe Igor Dodon in declaratii si spune ca fostul sau coleg Andrian Candu, dar si Ilan Sor vor sa creeze o instabilitate politica in tara. Ce tine de Maia Sandu si Andrei Nastase, Filip spune ca cei doi se pregatesc de prezidentiale, iar cu cat mai rea va fi situatia politica din tara, cu atat mai bine pentru ei.

Pavel Filip si-a inceput discursul spunand despre proiectele sociale, concepute de PD si vociferate, astazi de Ion Chicu in plenul parlamentului: "Guvernul a reusit sa vina cu asumarea raspunderii pentru mai multe proiecte de legi. Lucratorii medicali vor primi salarii mai mari, dublarea de la 1 septembrie. Programul Prima Casa va fi extins pentru angajatii unitatii de forta. Le va fi compensat pretul locuintei doar dobanda pentru credit ipotecar va trebui achitat. Cate 700 de lei pentru pensionari".

Liderul PD a mentionat ca intelege strategia fostilor colegi din Pro Moldova:"Eu inteleg pe cei din grupul Candu, Sor ca sa fie instablitate politica. Imi vine mai greu sa-i inteleg pe cei din PAS si PPDA. Cu cat mai rau cau atat mai bine pentru ei. Guvernul si-a asumat raspunderea legal".

Astazi, Igor Dodon a iesit cu declaratii de presa prin care i-a indemnat pe deputatii din opozitie sa nu boicoteze sedinta parlamentului.

Citeste si :  Igor Dodon, catre PAS si PPDA: "Demonstrati ca v-ati lepadat de oligarhi. Avem in Parlament o Alianta a Haosului, care doreste un singur lucru, oamenii sa traiasca cat mai rau in tara"
Citeste si :  Ce urmeaza daca PAS si PPDA nu se prezinta la sedinta Parlamentului. Igor Dodon: "Voi face uz de toate imputernicirile legale ca in termenii cei mai apropiati sa declansam procesul pentru a dizolva acest Parlament" - VIDEO
Articole din aceeasi categorie