10.08.2020
Pavel Filip cheama la discutii partidele PSRM, PAS si Platforma DA: "Vom discuta teme importante care ii preocupa pe cetateni" - VIDEO

Liderul PDM, Pavel Filip, cheama la discutii partidele PSRM, PAS si Platforma DA pentru a aborda mai multe subiecte importante legate de situatia actuala din tara. Despre asta, el a anuntat in cadrul unui briefing de presa.

Pavel FILIP, LIDERUL PDM: "PDM adreseaza propunerea de a avea loc p intalnire pe platforma parlamentara cu PDM, PSRM, PAS si Platforma DA. Agenda de discutii este cea care preocupa nu numai PDM, dar si celelalte partide. Un subiect important este situatia grava din agricultura provocata de seceta."

Totodata, Filip a mentionat despre alegerile prezidentiale care vor avea loc si spune ca sunt ingrijorari in privinta modificarii codului electoral: Este important sa ascultam propunerile fiecarui partid in acest sens si sa cautam modalitati concrete ca alegerile vor fi transparente.

"Politica nu este despre certuri si acuzatii reciproce. Cel mai bun mod in care parlamentul poate castiga increderea cetatenilor este faptul ca partidele pot discuta. PDM este gata sa sustina ideile constructive", spune Filip.

Articole din aceeasi categorie