10.07.2019
Pavel Filip cere Maiei Sandu sa dezminta informatia precum ca fiii sai ar fi implicati in operatiuni de spalare de bani: "Imi rezerv dreptul de a o actiona in judecata"
Pavel Filip spune ca o va actiona in judecata pe Maia Sandu, daca prim-ministrul nu va dezminte informatiile precum ca fiii acestuia ar fi implicati in operatiuni de spalare de bani.

Pavel FILIP, PRIM-MINISTRUL RM: "Sirul atacurilor “mi-au spus oameni de la piata” continua. De data aceasta cu o gogomanie si mai mare, in care este vizata familia mea: ca fiii mei ar fi implicati in spalare de bani. Este fals. Toate aceste actiuni au scopul de a reduce opozitia la tacere.

Atunci cand actuala guvernare ma ataca pe mine sau Partidul Democrat, inteleg: nu pot sa arate performanta sau sa construiasca, nu au politici pe domenii, asa ca cel mai simplu este sa ofere CIRC, daca PIINE oricum nu stiu cum.

Sa ataci insa familia unui oponent politic, cu subintelesuri si declaratii aruncate si neprobate, este cel mai josnic lucru pe care il poate face un politician. Imi pare rau si sunt profund dezgustat ca politicienii din Moldova au cazut atat de jos si nu au nimic sfant. Cu atat mai mult, te astepti de la un prim-ministru sa inteleaga responsabilitatea functiei pe care o are si ca atunci cand deschide gura, sa vorbeasca doar avand probe si informatii concrete.

Cer persoanei care a facut aceste declaratii dezmintiri publice. In caz contrar, imi rezerv dreptul de a o actiona in judecata."

Articole din aceeasi categorie