19.06.2020
PAS si Platforma DA sunt de acord cu organizarea alegerilor anticipate. Deputat PAS: "Unica solutie este dizolvarea parlamentului si organizarea alegerilor anticipate"

Responsabilii din PAS si Platforma DA sustin ca unica solutie de curatare a parlamentului sunt alegerile anticipate, acestea fiind unul din cele trei scenarii ale Platformei DA.

Alexandru SLUSARI, DEPUTAT PLATFORMA DA: "Din punctul nostru de vedere, curatirea Partidului Democrat, inca nu s-a produs. Si nu stim daca reusesc sa o faca.

In situatia in care, noi avem trei scenaii, sau ramane acest guvern nenorocit si incompetent al lui Chicu, care va organiza si alegerile prezidentiale si alegerile parlamentare anticipate, la care noi tindem toti si sunt deacrod cu domnul Tusk ca asta ar fi cea mai buna solutie, daca nu ar exista probleme de ordin juridic, de ordine sanitara si probleme de ordin economic, care fac probabil imposibile aceste alegeri.”

De aceeasi parere este si Sergiu Litvinenco, care sustine ca in parlament trebuie adusi reprezentanti care vor respecta interesele catatenilor.

Sergiu LITVINENCO, DEPUTAT PAS: "Unica solutie este dizolvarea parlamentului, alegerile anticipate conform carora oamenii sa sanctioneze politicienii, sa-i alunge pe cei care au tradat votul si sa aduca in parlament reprezentati care le va reprezenta interesele si ar respecta votul care este oferit de catre cetateni.

Alexandru Slusari sustine ca acest parlament nu este pur reprezentativ si ca tot ce se intampla intre Sor, Plahotniuc si Dodon este o tragedie pentru Republica Moldova.

Articole din aceeasi categorie