30.06.2020
PAS, despre plecarea lui Stefan Gatcan: "Ce ironie! PSRM a investit atata in alegeri. Ceea ce se intampla este o farsa, dar socialistii si-au sapat singuri groapa"

Deputatul PAS, Virgil Paslariuc, spune ca ceea ce se intampla acum in Parlament este o farsa, iar singura solutie sunt anticipatele.

Virgil PASLARIUC, DEPUTAT PAS "PSRM a investit atata in alegerile de pe circumscriptia uninominala Hancesti: a folosit resursa administrativa la greu, a dat tusonkca si hrisca, a turnat gratis pe la crasme, a dat plicuri cu bani, a dat butelii cu gaz, a scos un contra-candidat activ, ca sa nu aiba concurenti pe flancul stang, a folosit starea exceptionala, ca sa descurajeze venirea votantilor la urne, Guvernul trimitand sms-uri cu "stati acasa", iar pe de alta parte au carat alegatori la sectiile de vot cu masini si taxiuri, ca sa asigure victoria. Au trisat cum au stiut mai bine si au "castigat". Dar a fost o victorie a la Pyrrhus. Nici dupa trei luni de mandat, deputatul lor a trecut la adversar!"

Deputatul spune ca socialistii si-au sapat singuri groapa cand au incercat sa joace dupa regulile lui Plahotniuc, iar Igor Dodon a "incercat sa fie noul Plahotniuc". 

"Singura solutie sunt anticipatele si Dodon stie ce are de facut ca sa le declanseze. Si trebuie sa o faca cat mai repede, daca nu vrea sa ramana cu totul fara fractiune in Parlament, fiindca Plahotniuc nu "lucreaza" cu alegatorii, ci direct cu alesii", a scris Virgil Paslariuc pe pagina sa de facebook.

Stefan Gatcan a anuntat astazi ca paraseste fractiunea PSRM din Parlament si adera la Pro Moldova. Acum, coalitia de guvernare a ramas cu 49 de mandate, 37 de deputati PSRM si 13 deputati PDM.

Articole din aceeasi categorie