11.03.2021
PAS cheama partidele politice din Parlament la dialog

PAS cheama partidele politice din Parlament la dialog pentru a agrea o strategie comuna privind vaccinarea in masa a populatiei si respectarea cu strictete a normelor de protectie anti-COVID.

"Aceste doua masuri sunt primordiale pentru iesirea cat mai rapida din criza pandemica si economica. Orice dezbateri politice pe acest subiect vor dauna grav eforturilor de depasire a crizei", se anunta intr-un comunicat emis de PAS. 

In acest sens, PAS anunta ca va vota pentru initiativa de simplificare a procedurii de achizitionare urgenta a vaccinurilor anti-COVID.

"In acelasi timp, PAS reitereaza ca cea mai rapida cale catre stabilitate politica este organizarea alegerilor parlamentare anticipate, asa cum isi doreste marea majoritate a cetatenilor. Componenta actuala a Parlamentului, dominata de deputatii lui Plahotniuc si Sor, nu reprezinta vointa poporului si doar va adanci criza", se mai mentioneaza in comunicat.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Articole din aceeasi categorie