17.09.2019
Partidul Sor prezinta dovezi Procuraturii Generale ca Marina Tauber si Reghina Apostolova nu au incercat sa fuga, dar mergeau la o intalnire cu alegatorii. Tauber: „Noi am venit la oameni asa cum facem de fiecare data cand ne este complicat” - VIDEO
Partidul Sor prezinta dovezi Procuraturii Generale ca Marina Tauber si Reghina Apostolova nu au incercat sa fuga, asa cum se spunea in comunicatul emis de institutie, dar mergeau la o intalnire cu alegatorii.

Deputatele Partidului Politic Sor, Marina Tauber si Reghina Apostolova, au fost retinute luni dupa amiaza. Potrivit comunicatului emis de serviciul de presa al partidului, totul s-ar fi intamplat inainte de a le fi retrasa imunitatea, motivandu-se ca acestea ar fi incercat sa fuga.

„In realitate, cele doua deputate aveau preconizata o intrevedere cu alegatorii din orasul Orhei.”, se arata in comunicat.

Procuratura mentioneaza intr-un comunicat de presa, dupa retinerea Marinei Tauber si Reghinei Apostolova, ca actiunea ar fi fost necesara pentru ca cele doua ar fi incercat sa fuga. „Parasirea incintei si deplasarea lor intr-o directie necunoscuta au facut necesara retinerea acestora, in scopul aplicarii masurilor de urmarire penala”, se arata in comunicatul procuraturii.

Drept dovada ca Marina Tauber si Reghina Apostolova erau la Orhei unde aveau preconizata o intalnire cu alegatorii, PP Sor a publicat imagini video de la retinerea Marinei Tauber in care aceasta este inconjurata de cateva zeci de persoane care protesteaza impotriva retinerii acesteia si incearca sa blocheze automobilul politiei.

„Noi am venit la oameni asa cum facem de fiecare data cand ne este complicat: cerem sfat din partea oamenilor. Noi am inteles astazi ca sunt intreprinse masuri ilegale impotriva noastra”, a spus Marina Tauber inainte de a fi urcata in masina politiei.

Majoritatea parlamentara a retras ieri imunitatea parlamentara a Marinei Tauber si Reghinei Apostolova. Fractiunea Partidului Sor califica aceste „actiuni drept razbunare politica si tentativa de subminare a opozitiei si oponentilor politici ai actualei guvernari.”

Articole din aceeasi categorie