01.02.2021
Partidul Democrat nu ii va acorda votul de incredere guvernului Gavrilita. Dumitru Diacov: ,,Nu vom participa la acest vot"

Deputatul PD, Dumitru Diacov, a declarat in cadrul emisiunii InPROfunzime ca fractiunea din care face parte nu va vota pentru instituirea guvernului Gavrilita.

Dumitru, DIACOV, DEPUTAT PD: ,,Partidul Democrat nu are capacitatea sa decida aceasta situatie, noi avem numai 11 voturi. Desigur ca noi nu vom participa la acest vot. La momentul de fata aceasta este decizia luata in urma unui schimb de pareri. Vom avea discutii in cadrul institutional la Biroul executiv al partidului, vom lua o decizie formala care va fi respectata de toti membrii."

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE PRO TV: ,,Cum vedeti situatia pentru a doua incercare in parlament?"

Dumitru, DIACOV, DEPUTAT PD: ,,Eu cred ca situatia noastra depinde de socialisti, daca va exista 51 de semnaturi pentru un alt candidat, care va fi propus presedintelui, sau  presedintele va veni cu aceeasi candidatura.

Dupa primul vot din parlament, presedintele are obligatiunea sa aiba  inca un tur de consultati cu fractiunile parlamentare si in  urma acestor consultari se va vedea care va fi pozitia. Sigur ca pozitia si interesele partidelor difera unul de altul. 

Pozitia PD nu se va shimba daca nu vor fi schimbari radicale in pozitia presedintelui si in pozitia PAS."

Articole din aceeasi categorie