28.08.2020
Partidul condus de Gheorghe Cavcaliuc se adreseaza formatiunilor proeuropene pentru a forma un parteneriat la alegerile prezidentiale / DOC

Partidul Acasa Construim Europa cheama alte forte proeuropene sa colaboreze la alegerile prezidentiale din aceasta toamna. Partidul se adreseaza PAS, Platformei DA, Blocului Unirea si Partidului Unitatii Nationale.

"Alegerea unui presedinte proeuropean este o prioritatea nationala, deci propunem sa privim obiectiv in viitor si sa facem un parteneriat pentru aceste alegeri. Ne vom revansa in timpul alegerilor parlamentare anticipate din vara anului viitor, intr-o competitie democratica. Acest dialog ar fi un gest de intelepciune si maturitate politice. Astfel de decizii  se iau greu, insa sunt necesare pentru un scop nobil - dezvoltarea Republicii Moldova", se arata in document.

Recent, PLDM i-a cheamat pe Andrei Nastase si Maia Sandu la discutii pentru a alege un singur candidat la prezidentiale, in conditiile in care liderii de la PAS si Platforma DA deja si-au anuntat oficial prezenta in cursa.

Articole din aceeasi categorie