16.03.2020
Olesea Stamate, dupa ce a pierdut alegerile din Hancesti: "Am invatat foarte multe si am descoperit despre tara mea si despre oamenii mei lucruri profunde"

Candidata PAS, Olesea Stamate, spune ca nu regreta implicarea sa in alegerile din circumscriptia numarul 38 din Hancesti.

"In ultimele doua luni am mers din localitate in localitate si am vorbit cu mii de oameni. Nu exagerez. Peste zece mii de oameni. Am intrat in gospodarii avute, am intrat in gospodarii ale oamenilor sarmani. Am vazut saracie lucie, traita cu demnitate, am vazut oameni generosi, saritori la nevoie si am vazut oameni muncitori, care in fata problemelor au un reflex transmis din parinti - isi rasufleca miinile si se apuca de lucru.

Nu regret implicarea mea in aceste alegeri. Am invatat foarte multe si am descoperit despre tara mea si despre oamenii mei lucruri profunde. Am avut in aceasta campanie o echipa fantastica atat la nivel national, cat si la nivel local. Oameni care s-au implicat cu licar in ochi si dorinta de a face dreptate tarii.

Lupta continua. Cu lectii invatate vom merge inainte, mai puternici si mai hotarati", a scris Olesea Stamate pe pagina sa de facebook.

Alegrile parlamentare noi din circumscriptia numarul 38, Hancesti au fost castigate de catre candidatul PSRM, Stefan Gatcan.

Voturile alegatorilor au fost repartizate in felul urmator:

- Mereuta Ion, Partidul Democrat din Moldova – 1810

- Gatcan Stefan, Partidul Politic „Partidul Socialistilor din Republica Moldova” – 5539

- Stamate Olesea, Partidul Politic "Partidul Actiune si Solidaritate" – 4554

- Chirtoaca Dorin, Blocul electoral UNIREA – 346

- Cobzac Grigore, Candidat independent - 1792

Articole din aceeasi categorie