20.10.2019
Oficiali si lideri politici au mers sa aleaga primarul de Chisinau. Daca unii sunt siguri ca ne asteapta al doilea tur de scrutin, altii spun ca vom avea un primar chiar de maine - VIDEO
Oficiali si lideri politici au mers sa aleaga primarul de Chisinau. Daca unii sunt siguri ca ne asteapta al doilea tur de scrutin, altii spun ca vom avea un primar chiar de maine. Igor Dodon si-a amintit cu nostalgie de alegerile de acum opt ani, cand chiar el incerca sa ajunga in fruntea primariei, iar pentru Zinaida Greceanii participarea la scrutin s-a incheiat cu un mic incident.

Infofoliti si cu resouri electrice, membrii sectiei de vot amenajata la liceul “Petru Rares” din capitala au intampinat-o pe Maia Sandu. Inainte sa ajunga prim-ministrul, pe teritoriul institutiei au aparut mai multi bodyguarzi. Maia Sandu a venit singura la sectia de vot, purtand o tinuta asortata cu o geanta si un fular de aceeasi culoare – galbena.

Venit cu sotia sa, si Igor Dodon a ales primarul de Chisinau. Acum sef de stat, acesta si-a amintit cu nostalgie de alegerile din 2011, cand chiar el ravnea la fotoliul de primar, dar nu a reusit atunci sa acumuleze un numar suficient de voturi. 

In timp ce sotul sau discuta cu presa, Galina Dodon a tinut sa stea departe de jurnalisti. Intrebat despre telefonul sau nou-nout, un Iphone 11, presedintele nu a vrut sa ofere detalii. 

Iar pentru presedintele parlamentului, participarea la vot a trecut cu un mic incident. 

Zinaida Greceanii a venit alaturi de sot. Dupa ce a lasat buletinul in urna, aceasta a spus ca este sigura ca dupa alegerile de astazi am putea avea un primar al capitalei. 

Fostul premier, Pavel Filip, crede insa ca ne asteapta un al doilea tur de scrutin. 

Liderul PD a venit sa-si exprime optiunea alaturi de sotie si nepot.

Articole din aceeasi categorie