07.02.2020
Odata cu cresterea salariilor deputatilor, si alti functionari au beneficiat de lefuri mai mari. Democratii si socialistii, cei care au votat initiativa, spun ca opozitia a scos ideea din context pentru a face zarva - VIDEO
Odata cu cresterea salariilor deputatilor si alti functionari au beneficiat de lefuri mai mari. Democratii si socialistii, cei care au votat initiativa, spun ca opozitia a scos ideea din context pentru a face zarva. Pentru ca majorarile au starnit nemultumiri, acum autorii documentului isi propun sa-si micsoreze inapoi veniturile lunare. Declaratiile au fost facute aseara la emisiunea “InPROfunzime”.

Igor MUNTEANU, DEPUTAT PPDA: "A fost o initiativa care n-a apartinut fractiunii noastre".

Igor VREMEA, DEPUTAT PDM: "S-a rupt din context aspectul ce tine de deputati, dar acolo s-au marit valorile de referinta ale salariatilor din sistemul bugetar".

Lorena BOGZA: Daca s-ar fi majorat salariile profesorilor, medicilor, n-ar fi fost atata galagie.

Igor VREMEA, DEPUTAT PDM: "In iulie, de ce nimeni n-a spus ca au fost majorate pentru unele categorii din guvern, din oficiile Cancelariei de Stat, pentru secretarii de stat?"

Vasile BOLEA, DEPUTAT PSRM: "Domnul Alaiba face parte din Comisia Economie buget si finante. Legea bugetului in a doua lectura cu toate amendamentele deputatilor, cu avizul obligatoriu al guvernului, pe fiecare amendament s-a examinat in Comisia Economie buget si finante.

Eu ma intreb: Domnul Alaiba a stiut despre asta? A votat aceste amendamente? Cu certitudine da".

Lorena BOGZA: Dumneavoastra cand ati votat ati stiut?

Vasile BOLEA, DEPUTAT PSRM: "Eu amendamentele nu le-am citit".

Deputatii s-au ales cu salarii mai mari cu patru mii de lei, dupa un amendament facut de democratul Vladimir Cebotari.

Articole din aceeasi categorie