19.11.2020
Octavian Ticu, apel catre politicieni: "Ganditi-va cat mai curand la felul in care vom crea o majoritate parlamentara care va corespunde asteptarilor cetatenilor" - VIDEO

Deputatul Octavian Ticu face un apel catre toti politicienii sa se gandeasca la posibile alegeri parlamentare si cum ar putea forma o majoritate puternica care sa fie pe asteptarile oamenilor.

Octavian TICU, DEPUTAT: "Aproape 60% din populatia Republicii Mooldova, mai exact din cei care au votat duminica si-au exprimat votul de apropiere cu Romania, fara socialisti si fara Dodon, iar daca politicienii nu vor intelege sa renunte la interesele personale si egoiste si sa formeze o majoritate care sa asigure calea spre alegeri anticipate, atunci acesti politicieni nu-si merita locul. Fac un apel catre cei care au fost votati in februarie 2020 sa se gandeasca cat mai curand la felul in care vom ridica aceasta majoritate pentru ca ea sa corespunda cu asteptarile cetatenilor Republicii Moldova."

Deputatul spune ca dupa aceste alegeri, mai ales dupa primul scrutin, s-a observat mai multe atacuri asupra unionistilor.

Octavian TICU, DEPUTAT: "Ba ca am fi murit, ba ca am luat prea putine voturi, unii ne-au acuzat ca am votat-o pe Maia Sandu, altii ne-ar fi criticat ca nu am sustinut-o. Unionismul nu a murit, n-am luat putin si cu atat mai mult nu s-a culcat sub altii. Acest lucru nu se va intampla niciodata. Ce s-a reusit la 15 noiembrie a fost energia catorva elemente care nu se vor repeta niciodata: ura pentru Dodon, unificarea pro-europenilor si pro-unionistilor, campania exemplara organizata de PAS si imaginea Maiei Sandu, dar asta nu rezolva viitorul Republicii Moldova. Am pus chezasie unionismul pentru Maia Sandu, pentru ca nu putem admite un al doilea mandat pentru Igor Dodon care ar fi insemnat intrarea definitiva sub controlul Federatiei Ruse."

Articole din aceeasi categorie