26.08.2020
O lucrare stiintifico-fantastica. Ce spune Andrian Candu despre raportul lui Igor Dodon: "Oriunde merg, in tot ce simt, alaturi esti iubit partid" - VIDEO

O lucrare stiintifico-fantastica. Asa califica Andrian Candu raportul de activitate prezentat astazi de Igor Dodon.

Andrian CANDU, LIDER PRO MOLDOVA: "Am impresia ascultand acest raport ca traim intr-o tara atat de fericita si viata nostra e atat de roz incat completamente nu avem probleme. Au fost rezolvate foarte multe chestiuni, fara macar sa roseasca Igor Dodon de ceea ce a raportat. Presedintele are competente legate de medalii, de vizite si asta de fapt ar fi trebui sa raporte. Si-a asumat activitatile si realizarile altor guvernari. Ascultand raportul mi-am adus aminte de o poezie care, daca nu gresesc era chiar in Abecedar, ca “oriunde merg, in tot ce simt, alaturi esti iubit partid.”

Parca priveam un raport al Congresului Partidului Comunist. Probabil ca ar fi fost un bun raport daca ar fi fost calificat ca o opera stiintifico-fantastica care nu se refera la Republica Moldova."

Astazi, Igor Dodon si-a prezentat raportul de activitate la 3,5 ani de cand este presedinte. Seful statului a publicat cartea de 40 de foi, care contine 8 capitole.

Articole din aceeasi categorie