31.10.2019
Nu rata! Ion Ceban si Andrei Nastase vin astazi, la PRO TV, la ultima dezbatere inaintea alegerilor locale generale
Nu rata, diseara, la PRO TV. Cei doi candidati la functia de primar general al municipiului Chisinau care merg in turul doi - Andrei Nastase si Ion Ceban, vin la dezbaterile organizate de postul nostru de televiziune.

Aceasta e ultima dezbatere inaintea alegerilor locale generale.

Cei doi candidati la sefia capitalei s-au vazut pentru prima data, fata in fata, in aceasta campanie electorala, joia trecuta, la PRO TV. Atunci, Andrei Nastase l-a acuzat pe Ion Ceban ca a luat 50 de mii de euro ca sa-si retraga oamenii care protestau la o constructie nefinalizata, iar Ion Ceban a spus, pentru prima data, ca Andrei Nastase l-a propus pe Dumitru Robu la functia de Procuror General Interimar si ca acesta este finul cumatrei sale Vera Chiranda.

Candidatul blocului ACUM a calificat declaratiile oponentului sau ca fiind niste minciuni si nu a tinut sa vorbeasca foarte mult la acest subiect.

Ion Ceban, insa, a iesit intr-o conferinta de presa si a anuntat ca-l va da in judecata pe Nastase pentru declaratiile facute in cadrul dezbaterilor referitor la mafia imobiliara. Acesta a anuntat ca de data aceasta va cere un prejudiciu de aproape un milion de lei, bani pe care ulterior ii va dona unei scoli auxiliare, aratandu-se sigur ca va castiga in instanta.

Reactia lui Andrei Nastase la declaratiile lui Ion Ceban se lasa asteptata.

Diseara, incepand cu ora 21:00, candidatii vor trebui sa raspunda la intrebarile Lorenei Bogza, vor avea ocazia sa-si adreseze intrebari unii altora si vor putea sa se adreseze catre alegatori.

“Eu vreau sa fiu primar” va fi difuzata live si pe site-ul protv.md. 

Turul II al alegerilor locale generale va avea loc duminica, 3 noiembrie.

Articole din aceeasi categorie