28.12.2020
"Nu poate fi o discutie doar intre doua fractiuni". Ce spune Igor Grosu despre propunerea PSRM de a se aseza la masa de negocieri cu cei din PAS

Igor Grosu sustine ca PAS nu se va aseza la masa de negocieri doar cu cei din PSRM. Deputatul a mentionat ca la negocieri trebuie sa fie implicate toate fractiunile parlamentare care isi doresc anticipate. Declaratiile au fost facute la emisiunea InPROfunzime.

Igor GROSU, DEPUTAT PAS: "Colegul Bolea nu a facut decat sa spuna care sunt modalitatile la moment. Imi pare bine sa aud ca isi doresc si declara deschis ca opteaza pentru alegeri anticipate.

Aici nu poate fi o discutie doar intre doua fractiuni asa cum a opinat dumnealui. Trebuie sa fie implicate toate fractiunile parlamentare care isi doresc anticipate. Nu poate fi monopolul doar a doua fractiuni.

In rest, avem modalitatile de dizolvare a parlamentului. Trebuie sa iesim, sa iasa cineva din conditia supararii post-electorale. Avem angajamente in fata cetatenilor. Trebuie sa mergem cat mai curand in fata cetatenilor si sa cerem un nou mandat, un nou parlament care sa dea un nou guvern."

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE PRO TV: "Cine guverneaza pana la anticipate?"

Igor GROSU, DEPUTAT PAS: "Va guverna pana la anticipate tot guvernul lui Dodon si a Partidului Socialistilor. Vor fi probabil niste ministri care vor fi propusi tot din garnitura actuala care vor avea mandatul si menirea sa mentina functionalitatea institutiilor de stat.

Tot guvernul socialistilor va ramane. Pana la investirea unui nou guvern, voi sunteti cei care vor purta responsabilitatea."

Articole din aceeasi categorie