30.06.2020
Nicolae Ciubuc, despre plecarea lui Stefan Gatcan: "Raman socat pe fundalul faptului ca am semnat acea hotarare in care condamnam traseismul si coruperea politicului"

Deputatul PDM, Nicolae Ciubuc, spune ca plecarile parlamentarilor nu-l mai mira si ele au ca scop instaurarea haosului in Republica Moldova.

"Pe fundalul plecarilor mai multor deputati din PDM nu ne mai mira. Asistam la acelasi scenariu de creare a premizelor pentru instaurarea unui haos in Republica Moldova. Raman socat pe fundalul faptului ca am semnat cateva saptamani in urma acea hotarare in care condamnam traseismul si coruperea politicului la nivelul forului legislativ. Persoane care nu au niciun fel de scrupule, practic nu au niciun fel de remuscari, niciun fel de demnitate, au admis astfel de actiuni in pofida faptului ca toti au votat acea declaratie, este un gest pe de o parte inexplicabil, dar si explicabil. Dar colegii au mai explicat ca plecarile au la baza nici pe departe viziuni politice, ci coruperea politica, oferte de sume impunatoare", a declarat deputatul PDM, Nicolae Ciubuc.

In cadrul aceleiasi conferinte de presa, socialistul Vladimir Golovatiuc a spus ca se atesta o distrugere a majoritatii parlamentare, iar aceste plecari au un singur scop - haosul. 

Stefan Gatcan a anuntat astazi ca paraseste fractiunea PSRM din Parlament si adera la Pro Moldova. Acum, coalitia de guvernare a ramas cu 49 de mandate, 36 de deputati PSRM si 13 deputati PDM.

Articole din aceeasi categorie