26.07.2019
Natalia Gavrilita reactioneaza, dupa ce democratii au cerut demisia acesteia: "Sunt gata sa dau raport in fata Parlamentului. Voi veni sa explic care sunt schemele fostei guvernari pe care le-am aflat de cand am venit la Ministerul Finantelor"
„Eu sunt intotdeauna gata sa dau raport in fata Parlamentului si a cetatenilor Republicii Moldova”, a declarant Ministrul Finantelor, Natalia Gavrilita, drept raspuns la motiunea de cenzura solicitata de PD.

„PD manipuleaza opinia publica, operand cu falsuri”, scrie ministra pe pagina sa de facebook, mentionand ca la solicitarea Parlamentului, va veni sa explice care sunt schemele fostei guvernari pe care le-a aflat de cand a venit la Ministerul Finantelor, va veni sa arate „Vreau sa atentionez ca prin motiunea de cenzura solicitata de PD, acestia manipuleaza opinia publica, operand cu falsuri. La solicitarea Parlamentului, voi veni sa explic care sunt schemele fostei guvernari pe care le-am aflat de cand am venit la Ministerul Finantelor – deci cum si-au bagat ei mainile in buzunarele cetatenilor, si despre gaura bugetara de 4 miliarde de lei pe care ne-au lasat-o mostenire", accentueaza Natalia Gavrilita.

Ministra da asigurari ca va explica motivele si argumentele care au dus la deciziile Ministerului Finantelor pentru a solutiona aceasta situatie bugetara extrem de dificila mostenita si reitereaza intentia de a desfasura in urmatoarele zile discutii atat cu agenti economici, cat si cu membri ai societatii civile, privind propunerile ce tin de politicile fiscale necesare pentru a asigura stabilitatea bugetului tarii.

Articole din aceeasi categorie