31.10.2019
Nastase catre Ceban: “Cine poarta raspundere pentru tot ce s-a intamplat in Chisinau?” Ceban: "Primarii precedenti. Eu nu imi asum nimic. Poate ca am fost mai putin insistent"
Au facut schimb de replici dure si s-au aruncat cu acuzatii. Candidatul PSRM, Ion Ceban, si candidatul blocului ACUM, Andrei Nastase, s-au confruntat in cadrul emisiunii "Eu vreau sa fiu primar", de la PRO TV.

Fiind intrebat de contracandidatul sau, Nastase, cine se face vinovat de situatia in care se afla capitala, Ceban da vina pe cei care au ocupat anterior functia de primar al Chisinaului.

Ion CEBAN, CANDIDAT PSRM: "Fostii primari, eu cred ca un primar trebuie sa fie un initiator. In Chisinau avem o mie de probleme care ne unesc. Nu avem timp de pierdut. Oamenii pleaca si pleaca cei tineri. Nu avem de impartit decat probleme."

Andrei NASTASE, CANDIDAT ACUM: "Va asumati macar ceva din esecuri?"

Drept raspuns la aceasta intrebare, socialistul sustine ca nu are nicio vina si ca a venit cu multe propuneri pentru a ameliora situatia din oras, venind si cu acuzatii la adresa lui Nastase si a proiectelor de lege propuse de colegii acestuia.

Ion CEBAN, CANDIDAT PSRM: "Eu am fost cu propuneri foarte multe. Unele mi-au reusit, altele nu. Mie mi-au reusit sa trec multe. Am avut primari incompetenti. Au fost si consilieri incompetenti. Eu imi asum terenurile sportive, terenurile de joaca, parcurile pentru prima data care au fost amenajate. Ce dezastru vor sa faca colegii dvs. Igor Munteanu propune un proiect prin care Chisinau nu va incasa 110 milioane lei. Transferuri pentru educatie, sanatate, iata de aici vreti sa luati."

Andrei NASTASE, CANDIDAT ACUM: "-Cine se face vinovat ca mafia imobiliara a furat acest oras?"

Ion CEBAN, CANDIDAT PSRM: "Primarii precedenti. Eu nu imi asum nimic. Poate ca am fost mai putin insistent."

Andrei NASTASE, CANDIDAT ACUM: "El vorbea de PD la Sangera. Socialistul Ceban cu Poiata au facut alianta si fac acolo campanie cu interlopii."

Ion Ceban si Andrei Nastase se vor duela in cel de-al doilea tur pentru alegerea primarului municipiului Chisinau, care va avea loc pe 3 noiembrie.

Articole din aceeasi categorie