02.03.2020
Motivul pentru care Ion Chicu nu vine la emisiunea InPROfunzime. O noua solicitare - respinsa astazi de Guvern - VIDEO
Invitat de numarate ori la emisiunea InPROfunzime, Ion Chicu spune ca va veni cand va avea timp. Astazi, am primit un refuz de la guvern la solicitarea PRO TV.

-De mai multe ori ati fost invitat la emisiunea InPROfunzime si n-ati venit. Cand totusi o sa acceptati invitatia Lorenei Bogza?

Ion CHICU, PREMIERUL RM: "Eu n-am comunicat cu Lorena Bogza pana acum. Daca ati observat eu merg la orice televiziune. Nu le aleg. Imi este indiferent cine ma invita. Important este ca informatia prezentata de media sa fie obiectiva pentru cetatenii nostri. Asta este destinatia, obiectivul mass-media... sa informeze societatea".

-Noi am trimis numeroase solicitari, inclusiv prin consilierul dumneavastra.

Ion CHICU, PREMIERUL RM: "Va rog sa transmiteti consilierului meu invitatia. O sa examinam, cum voi avea timp in grafic o sa vin".

Desi spune ca nu a discutat cu Lorena Bogza, Ion Chicu semneaza refuzul de astazi la ultima invitatie adresata saptamana trecuta.

Pentru ca agenda prim-ministrului a fost mereu incarcata, sau cel putin asa ni s-a comunicat, realizatoarea emisiunii InPROfunzime i-a adresat astazi premierului o noua invitatie, cu rugamintea ca acesta sa numeasca el data la care poate participa la emisiune.

Cabinetul Chicu a fost investit pe 14 noimebrie 2019, cu votul socialistilor si democratilor.

Articole din aceeasi categorie