18.09.2020
Mihai Popsoi, despre "13 pacate" ale presedintelui pe timp cand era ministru al Economiei: "Dodon doar a furat si a avut grija sa agoniseasca cati mai multi bani" - VIDEO

Deputatul PAS, Mihai Popsoi, il invinueste pe Igor Dodon ca pe timp cand era ministru al Economiei a agonisit multi bani si l-a ajutat pe Vlad Plahotniuc sa obtina mai multe restaurante sau hoteluri din tara. El le numeste "Cele 13 pacate ale ex-ministrului Economiei".

In cadrul unui briefing de presa, deputatul PAS, a tinut sa enumere cele 13 afaceri pe care le-a preluat fostul lider democrat. Este vorba despre:

1. Hotelul National;

2. Casa Sarbatorii;

3. Complexul Hotelier Codru;

4. Restaurantul La izvor;

5. Gradina Moldovei;

6. Sanatoriul Moldova;

7. Monopol Metal Feros;

8. Schema cu procurarea energiei electrice din Ucraina printr-o capusa;

9. Mafia carnii;

10. Falimentarea fabricii de conserve din Calarasi;

11. Fabrica de milioane a lui Igor Dodon - Institutul de Economie Finante si Statistica;

12. Afacerea Giurgiulesti;

13. Credite de la BEM pentru Fabrica Cojusna-Vin, Sanin Plus.

"In toti acestia ani s-a furat ca in codru. Doar in aceste 13 cazuri e vorba de sute de milioane de lei care nu au ajuns la scoli, la spitale, la pensii si de asta avem acum pensii atat de mici si saracie. Dodon nici in perioada cand a fost ministru nu a facut nimic, doar a furat si a avut grija sa agoniseasca cati mai multi bani si sa-l ajute pe Plahotniuc sa puna mana pe toate obiectivele atat de valoroase.

„De la o vreme,  Igor Dodon spune ca este politician de un an de zile. El se face ca uita ca a fost presedinte 3 ani de zile si nu a facut nimic, cum l-a slujit pe Plahotniuc. El uita de perioada cand a fost deputat si tot l-a slujit pe Plahotniuc, dar cel mai mult Dodon vrea sa uite de perioada cand el era ministru al Economiei. Astazi vreau sa va prezint, sa fac o trecere in revista, a celor 13 pacate ale ministrului Economiei, Igor Dodon or, astazi este o frumoasa aniversare- 14 de cand Dodon a devenit ministru al Economiei”, spune Popsoi.

Solicitat de protv.md, serviciul de presa al Presedintiei a raspuns acuzatiilor deputatului:"Un an in urma domnul deputat Popsoi era foarte excitat si multumit de participarea la guvernare cu socialistii si cu presedintele Dodon."

Articole din aceeasi categorie