05.02.2021
,,Mihai Popsoi deseori o ia prin popsoaie". Replica lui Igor Dodon la acuzatiile deputatului PAS, privind incercarea falimentarii intreprinderii Calea Ferata - VIDEO

Igor Dodon spune ca acuzatiile precum ca s-ar incerca falimentarea intreprinderii Calea Ferata, pentru a fi ulterior privatizata de catre PSRM pe bani marunti, sunt niste aberatii. Declaratiile au fost facute de catre Igor Dodon in cadrul emisiunii ,,Igor Dodon Raspunde".

gor DODON, LIDERUL PSRM: ,,Aberatii. Mihai Popsoi deseori o ia prin popsoaie. Nu este nou pentru el de aceea si aici a luat-o iar prin popsoaie. Eu vreau sa ii aduc aminte, Calea Ferata pana in anul 2009, anual platea dividente la stat, dar cand ati venit voi, asa numiti pro-europeni si ati inceput a flutura cu valori europene, cu Ghimpu, cu Filat, cu Plahotniuc si toata banda asta a voastra. Voi ati distrus Calea Ferata si ati adus-o la faliment. Noi anul trecut am incercat sa o scoatem din datorii. Eu raman pe pozitia ferma ca Calea Ferata trebuie sa ramana intreprindere de stat."

Deputatul PAS, Mihai Popsoi, a spus ieri ca se inceraca falimentarea intreprinderii Calea Ferata pentru a putea fi privatiza pe bani marunti de catre oamenii lui Igor Dodon.

Articole din aceeasi categorie