04.09.2020
Mesajul lui Igor Dodon catre Maia Sandu, dupa ce lidera PAS s-ar fi intalnit cu Pavel Filip: "Inteleg ca vreti sa pareti tare batosi"

Presedintele Igor Dodon ii sugereaza Maiei Sandu sa nu-l atace in campania electorala, deoarece alegerile se vor incheia si va trebui sa se aseze ambii la masa de discutii. Totodata, seful statului, i-a amintit despre faptul ca anterior, au dat mana unul cu altul. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii "Presedintele raspunde".

"Fiecare partid are agenda sa. Noi suntem pregatiti pentru orice scenariu. Eu nu cred ca in caz ca se va merge pe dizolvarea parlamentului, cetatenii vor avea de pierdut. Inteleg ca e campanie electorala si vreti sa pareti tare batosi, dar campania o sa se finalizeze. Eu apreciez faptul ca anul trecut noi am avut curajul, Maia Sandu dadea mana in fiecare zi, de imbratisat nu ne-am imbratisat. A fost o coalitie, cand eu personal am propus-o pe Maia Sandu sa devina prim-ministru. Va trebui sa veniti, sa ne asezam cu socialistii si sa gasim limba comuna. Declaratii iresponsabile si mesaje iresponsabile le lanseaza politicienii pe care nu-i intereseaza ce va fi cu tara mai departe", spune seful statului.

Ceea ce tine de intrevederea Maiei Sandu cu Pavel Filip, Igor Dodon spune ca este corect sa aiba dialog intre toti. 

Articole din aceeasi categorie