14.04.2021
Marina Tauber: "Ticu a iesit cu o noua aiureala in fata presei. Cainii latra, caravana trece… E un caz clinic si nu merita atata atentie"

Deputata partidului Sor, Marina Tauber, a criticat dur declaratiile de astazi a lui Octavian Ticu, precum ca partidul Sor l-ar intimida cu cereri de chemare in judecata.

Marina TAUBER, DEPUTAT "SOR": "Ticu a iesit cu o noua aiureala in fata presei. E clar ca are o obsesie, iar obsesia lui are un nume: Partidul „SOR” si Platforma“Pentru Moldova”. ZERO deputatul Ticu latra degeaba, ca un catelus, care se vrea bagat in seama, in speranta ca-i va arunca cineva un os. Si crede ca daca va hamai la noi va avea parte de mai multi aplaudaci.

De data aceasta s-a luat de magazinele noastre sociale. Cum sa-i explici unei nulitati ca el cat de important este acest proiect pentru o multime de oameni, pe care politicienii de teapa lui i-au adus in pragul saraciei? Dar nici n-are rost, pentru ca ne pierdem timpul degeaba. Problema lui e ca devine ridicol si nici macar el nu crede in prostiile pe care le scoate pe gura. Cainii latra, caravana trece… E un caz clinic si nu merita atata atentie."

Deputata i-a dedicat si un video lui Octavian Ticu si pe care l-a publicat pe retelele de socializare.

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul PUN, Octavian Ticu, a spus ca s-a pomenit cu 150 de cereri de chemare in judecata, din partea simpatizantilor partidului "Sor", pentru ca a cerut ca formatiunea sa fie declarata neconstitutionala. In acest sens, deputatul anunta ca a depus o cerere catre Ministerul Justitiei privind limitarea activitatii Partidului "Sor" pentru o perioada de sase luni.

Anterior, Ticu, a cerut de la tribuna Parlamentului, scoaterea Partidului "Sor" in afara legii, dupa ce deputatii Petru Jardan si Denis Ulanov au fost lipsiti de imunitate si retinuti. In cadrul unui discurs, Ticu a calificat Partidul "Sor" drept grup infractional organizat, principalul autor al furtului miliardului.

Articole din aceeasi categorie