08.07.2020
Maria Ciobanu il indeamna pe Stefan Gatcan sa vina la Parlament si sa spuna adevarul: "Ce vi s-a intamplat in realitate si daca cu adevarat sunteti bine"

Deputat PPDA, Maria Ciobanu, il indeamna pe Stefan Gatcan sa revina in legislativ si sa spuna adevarul. 

Maria CIOBANU, DEPUTAT PPDA:"Eu nu vreau sa o fac pe eroina, deoarece nu am fost rapita si sper ca nici nu voi fi, dar comportamentul inca deputatului Stefan Gatcan este ciudat, ridicol pentru un om normal, starneste nu compasiune, ci rasete, inspira anecdote.
Mai intai vorbeste deputatul-medic de la marginea unei plantatii de vita-de-vie, unde nu se vede tipenie de om, purtand masca, apoi citeste cursiv un text, fara a spune ceva concret. Dupa o scurta perioada zice incalcit cateva cuvinte din care am dedus ca vrea sa ne "linisteasca", informandu-ne ca este bine, se recupereaza..."

De asemenea, Ciobanu se adreseaza deputatului Gatcan ca sa revina in Parlament si sa le spuna oamenilor adevarul: "Domnul Batrancea nu mai zice ca sunteti o prostituata, iar Cornel Furculita chiar va eticheteaza "om de onoare". Reveniti, domnule deputat, in Parlament si mergeti direct la tribuna centrala. Spuneti-le tuturor cetatenilor ce vi s-a intamplat in realitate si daca cu adevarat sunteti bine, in deplinatatea facultatilor mintale. Nu veniti, domnule Gatcan, pentru a salva un Guvern, care a facut inconjurul lumii prin aroganta, tupeu si neprofesionalism, ci veniti, pentru a pune umarul, daca nu vi l-au stalcit socialistii, la investirea unui Guvern pro-european! Va asteptam in Legislativ, domnule deputat Gatcan, sanatos tun!"

Stefan Gatcan a disparut din spatiul public pe 1 iulie, dupa ce, cu o zi inainte, anunta ca paraseste fractiunea PSRM pentru echipa de la PRO Moldova. Ultimele poze cu el sunt cele in care  apare discutand cu socialistii, la Parlament. Dupa acea scena, Gatcan nu mai fost de gasit la telefon. Andrian Candu spune ca el a fost intimidat ca sa plece din tara si ca sa isi depuna mandatul. Toate acestea, in timp ce PSRM afirma ca Gatcan a decis singur sa ia o pauza, dupa ce l-au numit public un tradator corupt, pentru ca ar fi acceptat bani ca sa plece la Pro Moldova.

Articole din aceeasi categorie