17.07.2020
"Majoritatea colegilor mei din Pro Moldova sunt interceptati, urmariti si intimidati. Avem informatii ca sunt antrenate servicii speciale straine". Sergiu Sirbu cere PG, SIS, MAI verificarea acestor informatii / DOC

Deputatul Pro Moldova, Sergiu Sirbu, sustine ca majoritatea colegilor sai de partid sunt intimidati, ba mai mult, deputatul declara ca aici ar fi implicati cetateni straini si chiar servicii secrete straine. Astfel, s-a cerut implicarea Procuraturii Generale, Serviciului de Informatii si Securitate, Ministerului Aafacerilor Interne si a altor organe competente.

Faptul ca majoritatea deputatilor din Pro Moldova sunt interceptati, urmariti si intimidati prin diverse metode banditesti deja nu este o noutate pentru nimeni, scrie deputatul. Totodata, acesta spune ca in ultima perioada, atesta o activizare maxima in tot ce tine de masuri speciale de investigatii in privinta celor de la Pro Moldova.

"Recent, am aflat ca in baza unor denunturi false chiar s-au intentat dosare si se incearca legalizarea mizeriilor date. Dar cel mai grav este ca, avem informatii si suspiciuni rezonabile ca la acest proces de interceptari si filari ilegale cu scop de a intimida opozitia parlamentara sunt antrenati cetateni straini si servicii speciale straine! Acest regim criminal este gata de orice pentru a se mentine la putere!", a scris Sergiu Sirbu pe pagina sa de facebook.

In acest sens, deputatul s-a adresat PG, SIS, MAI si altor orgne pentru a verifica aceste informatii si sa actioneze conform legii. "Nu am iluzii si cam intuiesc raspunsurile, dar oricum, pe viitor, toate faradelegile vor iesi la suprafata si toti cei care sunt implicati in abuzuri vor raspunde in fata legii", adauga deputatul.

Articole din aceeasi categorie