20.12.2019
Maia Sandu vorbeste despre situatia din blocul ACUM si relatia cu Andrei Nastase - VIDEO
Maia Sandu spune ca PAS si PPDA trebuie sa mearga impreuna in continuare, pentru ca au acelasi scop - curatarea clasei politice de oamenii corupti. Declaratiile au fost facute in cadrul emisunii InPROfunzime cu Lorena Bogza.

Lidera PAS a declarat ca dupa 3 zile de la alegerile locale, a expirat termenul de valabilitate a acordului dintre cele doua partide, PAS si PPDA. Maia Sandu a adaugat ca colegii sai continua sa conlucreze cu partidul lui Andrei Nastase in parlament si si-ar dori sa se intample asa si in CMC.

"Sunt anumite lucruri care ne deosebesc. Cei din platforma DA sunt mai energici. Avem temperamente diferite", a mentionat fostul premier.

Intrebata ce parere are despre afirmatiile lui Andrei Nastase ca "nimic nu se face cu de-a sila", lidera PAS nu este de aceesi parere: "Eu nu cred ca conlucarea din Parlament este cu de-a sila. Noi impartasim in continuare obiective comune, care tin de curatarea clasei politice de oamenii corupti, de implementarea reformei justitiei".

"Partidele trec printr-un proces de refacere. Da, au existat si timpuri mai bune. Dra trebuie sa mergem impreuna in continuare", a incheiat fostul premier.

Despre blocul ACUM, anterior, Andrei Nastase a declarat ca acesta a fost creat pentru alegerile parlamentare din februarie 2019, iar dupa ce s-a incheiat scrutinul, s-a schimbat si atitudinea celor de la PAS. "Ce sa facem, cu de-a sila nu se face nimic”, a mentionat Nastase in cadrul unui interviu.

Articole din aceeasi categorie