26.08.2022
Maia Sandu, video emotionant la sase luni de la declansarea razboiului din Ucraina: „In preajma Zilei Independentei Republicii Moldova, va indemn sa nu uitam...” - VIDEO

Presedintele tarii, Maia Sandu, a venit cu un mesaj emotionant in preajma Zilei Independentei Republicii Moldovala si la sase luni de la declansarea razboiului din Ucraina. Sefa statului a publicat si un video emotionant pe pagina sa de facebook.

„Acum sase luni, linistea vecinilor nostri ucraineni a fost spulberata de un razboi crunt, care continua sa le distruga satele si orasele, si sa rapeasca vieti omenesti. Din prima zi, oamenii din Moldova au respins raul razboiului si si-au deschis larg casele si inimile pentru copiii, femeile si batranii Ucrainei, care fugeau din calea distrugerii si a mortii. Am demonstrat astfel noua insine si lumii intregi, printr-o solidaritate de admirat, ca suntem gata sa-i ajutam pe cei, carora le este mai greu decat noua. Iar faptele noastre au aratat ca suntem o tara mica cu inima mare”, a scris presedintele pe retelele de socializare. 

Sefa statului a indemnat moldovenii sa nu uitam, sa pastreze si sa amplifice aceasta imagine de unitate si bunatate, pe care o avem astazi despre noi ca popor si ca tara.

„Putem conta unii pe altii”, a mai adaugat Maia Sandu. 

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Articole din aceeasi categorie