09.01.2020
Maia Sandu spune daca va candida la alegerile prezidentiale din toamna
Maia Sandu spune ca la alegerile prezidentiale din toamna trebuie sa condideze persoana care are cele mai mari sanse. Lidera PAS evita sa ofere acum un raspuns concret, daca va candida sau nu.

Maia SANDU, LIDER PAS: "O sa luam decizia potrivita la momentul potrivit. Eu cred ca trebuie sa candideze persoana care are cele mai mari sanse, care este cea mai convingatoare in aceasta lupta si persoana care poate sa contribuie la scopurile cetatenilor si anume, curatarea tarii de flagelul coruptiei."

-Dvs puteti?

Maia SANDU, LIDER PAS: "Eu sunt o luptatoare impotriva coruptiei, am demonstrat asta in timp, dar lucrurile le discutam in echipa. Important sa facem front comun pe intreg segmentul oamenilor care isi doresc ca RM sa ajunga sa fie o tara in care sa vrei sa traiesti, in care sa nu te fure de dimineata pana seara tot felul de personaje obscure. Eu sunt sigura ca o sa ajungem la un numitor comun."

-Potrivit sondajelor, cetatenii au incredere in dvs, respectiv, veti candida?

"Este adevarat ca pentru moment eu ma bucur de sprijin din partea cetatenilor si eu le multumesc foarte mult. Mai este timp pana la prezidentiale si trebuie sa vedem mai aproape de alegeri cum va arata situatia mai departe", spune liderul PAS, Maia Sandu.

Viitoarele alegeri prezidentiale urmeaza sa se desfasoare in toamna anului 2020.

VEZI SI: Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, candidatii PSRM, PAS si PD ar castiga cele mai multe voturi - VIDEO

VEZI SI: Igor Dodon: Alegerile prezidentiale ar putea avea loc pe 8 noiembrie

VEZI SI: Platforma DA este gata sa inainteze propriul candidat pentru prezidentialele din 2020 sau sa sustina un concurent de dreapta din afara partidului.

Articole din aceeasi categorie