04.11.2019
Maia Sandu - primele declaratii dupa infrangerea lui Nastase: "Avem nevoie ca dvs. sa reveniti la guvern. Vom respecta alegerea oamenilor... Urmeaza o perioada grea. Igor Dodon trebuie sa renunte la jocurile de sub masa" - VIDEO
Maia Sandu a facut primele declaratii, dupa infrangerea lui Andrei Nastase. Premierul spune ca acesta trebuie sa revina, cat mai curand, la Guvern. Lui Ion Ceban, Maia Sandu i-a spus sa nu uite de promisiunile facute oamenilor, iar pe Igor Dodon l-a sfatuit sa "renunte la jocurile de sub masa."

Maia SANDU: "Votul cetatenilor este esenta democratiei si noi vom respecta alegerea oamenilor. Ii multumim domnului Nastase si echipei. Domnule Nastase, avem nevoie ca dumneavoastra sa reveniti la guvern cat mai curand. Oamenii au pierdut un primar bun. Sper ca Ion Ceban sa tina minte si sa respecte toate promisiunile facute oamenilor in campanie. Am pierdut o batalie. Urmeaza o perioada grea, dar vom sti daca toti din majoritate au fost sinceri cand si-au asumat lupta cu coruptia. Igor Dodon trebuie sa renunte la jocurile de sub masa. Sunt pregatita sa lupt din Guvern sau din strada alaturi de cetateti. Cea ai mare victorie este ca ele au fost libere. Oamenii au putut sa-si aleaga liber viitorul primar. Acum, toti la munca." 


Articole din aceeasi categorie