08.09.2020
Maia Sandu mizeaza pe sprijinul PD in turul doi la prezidentiale. Discutiile avute cu Pavel Filip

Maia Sandu spune ca in cadrul intalnirii cu Pavel Filip a discutat mai multe subiecte, inclusiv despre alegerile prezidentiale. Lidera PAS a mentionat ca mizeaza pe voturile Partidului Democrat in turul doi la alegerile prezidentiale, asta in cazul in care cei din PD se considera pro-europeni. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii InPROfunzime. 

Maia SANDU LIDERA PAS: "La inceput am discutat despre agricultura, despre problema Covidului, de codul electoral…

Am discutat putin despre prezidentiale, el mi-a spus ca nu a luat o decizie despre ce vor face la prezidentiale, dar ca s-ar putea sa ia o astfel de decizie in curand. Evident ca le-am spus ca noi vrem sa putem conta pe sprijinul tuturor alegatorilor pro-europeni si situatia in care Partidul Democrat se considera si vrea sa fie vazut ca partid pro-european, speram ca alegatorii lor o sa ne sprijine in turul doi. 

O sa vedem cum o sa se intample lucrurile, noi facem tot ce putem. Pentru noi este important sa putem sa asiguram o mobilizare mare a alegatorilor in turul doi si asta inseamna ca vom avea nevoie de toate fortele politice si de toata lumea, inclusiv care nu are treaba cu politica, dar sunt formatori de opinie, sunt primari independenti, care nu vin din partide politice. Noi consideram ca este foarte important sa lucram de pe acum ca sa incercam  sa avem aceste poduri construite pentru turul doi."

Articole din aceeasi categorie