22.07.2019
Maia Sandu l-a felicitat pe Vladimir Zelenski pentru rezultatul pe care l-a obtinut la alegerile parlamentare: "Va felicit pentru mobilizare si votul clar impotriva coruptiei, un vot acordat schimbarii, politicienilor noi, care-si asuma sa urmeze doar interesul national"
Preimierul, Maia Sandu l-a felicitat pe presedintele Ucrainei, Vladimir Zelenski cu rezultatul covarsitor obtinut in alegeri. Ea spune ca votul pe care l-au acordat ucrainenii este impotriva coruptiei si pentru politicieni noi care isi vor urma doar interesul national.

Maia SANDU, PREMIERUL RM: "Dragi ucraineni, va felicit pentru mobilizarea de astazi si votul clar impotriva coruptiei, un vot acordat schimbarii, politicienilor noi, care-si asuma sa urmeze doar interesul national.

Il felicit pe domnul Presedinte Vladimir Zelenski cu rezultatul covarsitor obtinut in alegeri de formatiunea de care este sustinut. Este o mare responsabilitate sa primesti increderea atator oameni si ii doresc domnului Presedinte si partidului care il sprijina multa forta si perseverenta in promovarea unei agende reformatoare pentru cetatenii ucraineni."

Articole din aceeasi categorie