22.07.2019
Maia Sandu l-a felicitat pe Vladimir Zelenski pentru rezultatul pe care l-a obtinut la alegerile parlamentare: "Va felicit pentru mobilizare si votul clar impotriva coruptiei, un vot acordat schimbarii, politicienilor noi, care-si asuma sa urmeze doar interesul national"
Preimierul, Maia Sandu l-a felicitat pe presedintele Ucrainei, Vladimir Zelenski cu rezultatul covarsitor obtinut in alegeri. Ea spune ca votul pe care l-au acordat ucrainenii este impotriva coruptiei si pentru politicieni noi care isi vor urma doar interesul national.

Maia SANDU, PREMIERUL RM: "Dragi ucraineni, va felicit pentru mobilizarea de astazi si votul clar impotriva coruptiei, un vot acordat schimbarii, politicienilor noi, care-si asuma sa urmeze doar interesul national.

Il felicit pe domnul Presedinte Vladimir Zelenski cu rezultatul covarsitor obtinut in alegeri de formatiunea de care este sustinut. Este o mare responsabilitate sa primesti increderea atator oameni si ii doresc domnului Presedinte si partidului care il sprijina multa forta si perseverenta in promovarea unei agende reformatoare pentru cetatenii ucraineni."

Sursă:
Articole din aceeasi categorie