08.09.2020
Maia Sandu: "Ion Chicu a hotarat sa faca nunta stiind ca i-au ramas doua, trei zile in functia de prim-ministru si s-a gandit ca i-ar placea sa fie socru mare, avand aceasta functie"

Maia Sandu sustine ca Igor Dodon si-ar dori demiterea guvernului pentru a avea pe cine da vina de problemele din tara. Ce tine de nunta organizata de actualul prim-ministru, lidera PAS spune ca aceasta actiune a fost sfarsitul administrarii pandemiei de catre Chicu si guvernul lui. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii InPROfunzime.

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE: "Este adevarat ca Igor Dodon forteaza demiterea guvernului pentru a obtine alegeri anticipate?"

Maia SANDU, LIDERA PAS: "Nu stiu daca forteaza demisia lui pentru anticipate, este clar ca vrea sa se spele pe maini de acest guvern, pentru ca vrea sa dea vina pe cineva pentru dezastrul din tara.

Pe deoparte vrea sa scape de guvern, iar pe de alta parte vrea sa poata sa fraudeze alegerile si are nevoie de niste parghii. Deci, are omul niste probleme de rezolvat acum."


Cat despre nunta la care a prticipat Ion Chicu, find socru mare, Maia Sandu spune ca nunta a fost sfarsitul administrarii pandemiei de catre Chicu si guvernul lui. 

Maia SANDU, LIDERA PAS: "Eu cred ca Ion Chicu a hotarat sa faca nunta pentru ca s-a gandit ca i-au ramas doua, trei zile in functia de prim-ministru si s-a gadit ca i-ar placea sa fie socru mare, avand aceasta functie. Altfel nu vad nici o logica sa incalci regulile in asa hal si de ce sa sfidezi toti oamenii si bunul simt."

Articole din aceeasi categorie